Registreer makkelijk kilometers met de Wheelshare app

Met onze nieuwste app-update kun je nóg gemakkelijker kilometers registreren. Hiermee zetten we weer een stap om het proces van auto’s delen eenvoudiger te maken. Geen gedoe meer met foto’s, vergeten kilometerstanden en handmatige berekeningen; alles gebeurt nu digitaal en automatisch.

Hoe werkt het?

Het proces is simpel en gebruiksvriendelijk. Bij de start van elke rit doet de app een suggestie voor de beginstand van de kilometerteller. Het enige wat je hoeft te doen is deze beginstand te controleren en bevestigen. Na afloop van de rit voer je de eindstand in. De app berekent vervolgens automatisch het totaal aantal gereden kilometers. Zo kun je zonder moeite en met precisie bijhouden hoeveel je rijdt.

Voordelen van digitale kilometerregistratie

Deze manier van kilometers registreren is zowel praktisch als tijdbesparend:

  • Geen handmatige invoer meer: Het handmatig bijhouden van kilometers in spreadsheets behoort tot het verleden. Zo voorkom je fouten en ben je lekker efficiënt bezig.
  • Automatische herinneringen: Vergeten de kilometerstand in te voeren? Geen probleem. De app stuurt een pushnotificatie als herinnering zodra je reservering eindigt en er nog geen kilometerstand geregistreerd is.
  • Tijd en gemak: Bespaar tijd door niet langer foto’s te hoeven maken van de kilometerteller. Alles gebeurt automatisch via de app.

Tot slot

We streven naar een app die autodelen zo gemakkelijk mogelijk maakt en we horen graag hoe we dit kunnen verbeteren. Heb je suggesties voor nieuwe functies of feedback op de huidige ervaring? Laat het ons weten via info@wheelshare.nl.

Ontdek deze en meer functies door de Wheelshare app vandaag nog te downloaden. Je kunt de app 2 maanden gratis gebruiken.

2 maanden gratis, daarna € 4,99 per maand en maandelijks opzegbaar.