Hoera! Wheelshare zit in het koffertje van Duurzame Dinsdag

Op 3 september is het voor de 26e keer de Duurzame Dinsdag. Tijdens deze ‘Prinsjesdag van de duurzaamheid’ wordt een koffer vol innovatieve, duurzame initiatieven aangeboden aan de politiek in Den Haag. En daar zit Wheelshare bij! Deze koffer symboliseert niet alleen een voet tussen de deur bij de politiek, maar ook een uitgestoken hand naar de overheid, financiers en andere belangrijke partners.

We zijn enorm trots dat we onderdeel zijn van deze beweging! Dankzij deze erkenning vergroten we ons bereik en kunnen we nóg meer mensen aanmoedigen om hun auto (of aanhanger, camper, bakfiets… alles met wielen) te delen met hun buurt.

Benieuwd naar alle andere inspirerende ideeën die in de koffer zitten? Bezoek dan de website van Duurzame Dinsdag voor meer informatie.


Hoi – Wij zijn Wheelshare. Wij vinden dat het delen van je eigen auto makkelijker moet. Met de Wheelshare-app deel je eenvoudig je auto (of aanhanger, camper of bakfiets), registreer je kilometers en verdeel je eerlijk en snel de kosten.

Probeer de app zelf! De eerste twee maanden zijn gratis. Download ‘m via open.wheelshare.nl.