Week van de Duurzaamheid: Hoe vaak gebruik jij een auto?

Het is de Week van de Duurzaamheid, een perfect moment om na te denken over je autogebruik. Staat je auto vaak stil, of heb je geen auto maar soms wel eentje nodig? Overweeg dan om jullie auto te delen met de buurt.

Bespaar geld en deel de kosten van verzekering en wegenbelasting

Door het delen van jullie auto draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaar je ook nog eens flink op de vaste lasten. Doordat je de kosten van verzekering en wegenbelasting deelt, houd je meer geld over voor andere leuke dingen.

Altijd een auto dichtbij in je eigen buurt

Herken je dit? Je overweegt een auto te delen, maar je moet dan eerst een heel stuk lopen of fietsen om er gebruik van te maken. Met Wheelshare is dat verleden tijd. Je hebt altijd een deelauto in de buurt, omdat je deelt met je buren.

Je bepaalt met je deelgroep zelf de voorwaarden

Bij Wheelshare zit je niet vast aan strikte regels. In je eigen deelgroep bepaal je zelf de voorwaarden. Wie maakt de auto schoon? Hoe verdelen jullie de verzekering? Spreek bijvoorbeeld een vast bedrag per maand in en een bedrag per kilometer. En het mooiste is, je kiest zelf wie er in je groep zitten.

We delen al zes jaar zonder gedoe een auto met de buren.”

– Suze (35) moeder van 2 kleine kinderen.

Doe iets goeds met je buurt voor het milieu

We hebben allemaal een rol te spelen als het gaat om het milieu. Door jullie auto te delen, help je niet alleen jezelf en je buren, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Het is een win-win voor iedereen!

Probeer de app

Als je nieuw bent bij Wheelshare, hebben we een speciale aanbieding voor je: probeer de app de eerste twee maanden gratis! Ervaar zelf hoe gemakkelijk het is om een auto te delen, zonder enig risico.