Autoloze Dag: Maak het verschil met Wheelshare

De Autoloze Dag op 22 september is dé kans om je auto een dagje rust te gunnen en alternatieve vervoersmiddelen te ontdekken. Maar wat als je bestemming gewoon te ver is om te lopen of fietsen? Of net even onhandig te bereiken is met het openbaar vervoer. Geen zorgen, Wheelshare biedt je een geweldige manier om mee te doen aan deze autovrije beweging.

Waarom een Autoloze Dag?

De Autoloze Dag is meer dan een dag zonder auto’s; het is een statement. Het gaat om het terugdringen van CO2-uitstoot en het verminderen van onze collectieve voetafdruk. Bovendien laat het ons ook stilstaan bij ons eigen reisgedrag. Is die auto echt altijd nodig? Of zijn er andere, duurzamere opties?

Wheelshare: Een alternatief voor je auto

Bij Wheelshare geloven we in de kracht van delen. Waarom een auto kopen als je er een kunt delen met je buren? Door auto’s te delen verminderen we het aantal auto’s op de weg en de parkeerdruk in onze buurten. Vooral op Autoloze Dag is dit een prachtig alternatief.

Hoe kan jij bijdragen?

Deelnemen is makkelijker dan je denkt. Download onze app, start een deelgroep met je buren en reserveer de auto voor de dag. Op die manier kun je toch naar de bouwmarkt of vrienden bezoeken, maar dan zonder een eigen auto te bezitten. Bovendien is het een mooie kans om Wheelshare uit te proberen als je dat nog niet hebt gedaan.

Conclusie

Autoloze Dag is niet alleen een statement tegen luchtvervuiling en klimaatverandering, maar ook een kans om nieuwe, duurzamere gewoonten te ontdekken. Wheelshare maakt het je makkelijk om deel te nemen aan deze belangrijke dag. Probeer het zelf en ervaar het gemak en de vreugde van het autodelen.

Doe je ook mee op 22 september?