Wheelshare op Duurzame Dinsdag in de Tweede Kamer

Vandaag was een bijzondere dag voor Wheelshare. Ons toegewijde team kreeg de eer om aanwezig te zijn in de Tweede Kamer ter gelegenheid van Duurzame Dinsdag, een evenement dat groene initiatieven in de schijnwerpers zet.

Autodelen voor een groenere toekomst

Bij Wheelshare zetten we ons volledig in om het aantal auto’s op de weg drastisch te verminderen. Onze innovatieve app maakt het niet alleen eenvoudig, maar ook plezierig om je auto te delen met je buren.

Een duwtje in de rug

Onze start-up kreeg vandaag een extra duwtje in de rug dankzij dagvoorzitter Harm Edens. Ons project, samen met andere inspirerende initiatieven, werd voorgesteld aan Rob Jetten met behulp van het duurzame koffertje.

Samenwerken voor een betere wereld

We zijn onder de indruk van alle geweldige projecten die we vandaag hebben gezien. Elk van hen draagt bij aan een betere wereld. Maar we mogen niet vergeten, de tijd dringt. Laten we samen de handen uit de mouwen steken en met vol enthousiasme blijven werken aan een groenere toekomst. Zoals Harm zei: “Het is 10 over 12”.

Blijf ons volgen voor meer nieuws en updates over ons streven naar duurzaamheid en groen autodelen. Samen kunnen we het verschil maken!