Wheelshare in de koffer van Duurzame Dinsdag

Hoera! Wheelshare zit in de koffer van Duurzame Dinsdag! Wheelshare is dé app waarmee je auto’s kunt delen en mobiliteitsarmoede wordt aangepakt!

Stel je een wereld voor waarin mobiliteit voor iedereen toegankelijk is, ongeacht inkomen, leeftijd of locatie. Met Wheelshare maken we deze visie werkelijkheid door een innovatief platform te creëren waarop mensen hun auto’s kunnen delen met anderen die ze hard nodig hebben.

Maar Wheelshare is zoveel meer dan alleen een deelplatform. Het is een beweging naar een duurzamere, inclusievere en veerkrachtigere samenleving. Door auto’s te delen, verminderen we niet alleen de CO2-uitstoot en verkeersopstoppingen, maar bieden we ook kansen aan mensen die anders beperkt zouden zijn in hun mobiliteit.

Wat maakt Wheelshare zo bijzonder?

  • Samenbrengen van mensen: WheelShare verbindt autodelers en -ontvangers, waardoor nieuwe contacten ontstaan en gemeenschappen sterker worden.
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk: Met slechts een paar tikken kun je je auto aanbieden of een geschikte auto vinden die perfect bij je past. Het delen van een auto is nog nooit zo eenvoudig geweest!
  • Voordelig voor je portemonnee: Auto’s delen betekent kosten delen! Door WheelShare te gebruiken, bespaar je geld op de aanschaf, brandstof en onderhoud van een auto, wat je kunt besteden aan andere leuke dingen in het leven.
  • Bijdragen aan een duurzamere toekomst: Elke gedeelde auto betekent minder auto’s op de weg, wat resulteert in minder vervuiling en een schonere lucht voor ons allemaal.

Laten we onze krachten bundelen en maak ook deel uit van deze groeiende community van autodelers en -ontvangers. Samen kunnen we mobiliteitsarmoede bestrijden, duurzaamheid bevorderen en onze wereld een betere plek maken om te leven.