Deel overzichtelijk meerdere voertuigen met de Wheelshare-app

Ben je van plan om je auto te delen met je buren en zoek je naar een handige manier om dat te organiseren? Wij delen al zes jaar een auto met de buren, en ontwikkelden vanuit onze ervaringen een handige app die het delen van auto’s en andere voertuigen makkelijk maakt. 

Deel makkelijk meerdere voertuigen

Met Wheelshare kun je makkelijk auto’s met elkaar delen. Je voegt eenvoudig een auto toe en nodigt anderen uit via hun e-mail. Of het nu gaat om één auto, meerdere voertuigen, of een aanhanger. Jij bepaalt wie je toegang geeft. 

Controle over reserveringen

Wil je controle houden wanneer jouw auto wordt gebruikt? We bieden de mogelijkheid om reserveringen eerst goed te keuren. Ideaal wanneer je maar af en toe je auto uitleent. Dan kom je niet voor verrassingen te staan wanneer je toch nét ergens heen wilt met de auto.

Toegankelijk op alle apparaten

Of je nu voorkeur geeft aan het gebruik van je smartphone of liever inlogt via je computer, Wheelshare is ontworpen voor zowel mobiele apparaten als desktops. Zo kun je altijd en overal je reserveringen beheren. 

Tips of ideeën? 

Wat mis je nog in de app om het delen makkelijker te maken? We zijn benieuwd naar jouw tips of ideeën. Samen kunnen we het delen van auto’s nóg gemakkelijker maken. 

Laat je reactie hierbeneden achter.